Algemeen Wedstrijdzwemmen

 

Welkom bij het onderdeel wedstrijdzwemmen van GoSwim.

GoSwim  is een vereniging die op 1 januari 2002 is opgericht. Wij bieden mogelijkheden aan beginnende zwemmers, gevorderde zwemmers, recreanten, alsook talentvolle sporters met ambitie. Trainingen worden op bijna op alle dagen van de week gegeven, zowel in de ochtend als ook in de avond. Het aantal trainingsuren per week en de dagen waarop getraind wordt, wordt afgestemd op de leeftijd, het nivo en de ambitie van de zwemmers. Dit wordt in overleg met onze trainers bepaald. Voor de exacte tijden verwijzen wij naar onze trainingstijden.

Ook nemen wij deel aan diverse wedstrijden, bedoeld voor de verschillende doelgroepen. Naast de reguliere zwemwedstrijden nemen we met onze vereniging ook deel aan masterwedstrijden (voor oudere zwemmers), open water wedstrijden en gehandicapten wedstrijden. Wil je meer weten over de diverse wedstrijden, kijk dan op onze wedstrijdkalender.

Naast de trainingen en wedstrijden organiseren wij voor alle leden verschillende leuke activiteiten. Tevens nemen wij ook deel aan (internationale) toernooien. Want naast het trainen en het deelnemen aan wedstrijden vinden wij gezelligheid en plezier net zo belangrijk.

Regelmatig brengen we ook een Nieuwsflits uit met de laatste nieuwtjes over onze vereniging en de wedstrijden waaraan we hebben deelgenomen. Deze Nieuwsflits is ook op deze website te vinden.

Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag. of stuur een mail naar een van de adressen op deze pagina

Privé: Algemeen Waterpolo

 

Welkom bij de waterpolo afdeling van GoSwim. In 2007 zijn we gestart met waterpolo en na een flinke groei hebben we teams in alle leeftijdsklassen. Het begint met minipolo. De jongste poloërs spelen een aantal toernooien waar plezier en leren voorop staat. Bij Onder de 11 wordt het al iets serieuzer. O11 speelt al competitie. Verder hebben we teams bij onder de 13 en onder de 15. In deze teams spelen meisjes en jongens samen. Vanaf onder de 17 spelen de jongens momenteel bij de heren mee en de meisjes spelen mee met de dames. We hebben 1 Dames team en 2 heren teams.

Op de website vindt je alle informatie over de trainingstijden en het wedstrijdrooster. Ook het jury-rooster tref je op de site. Iedereen draagt zijn steentje bij om de competitie wedstrijden mogelijk te maken.

Heb je vragen, of wil/kan je meehelpen door vrijwilligerstaken uit te voeren? Stuur dan een mail naar Waterpolo@GoSwim.nl

Algemeen

 

GoSwim is de zwem- en waterpolovereniging uit Houten. In 2002 is GoSwim opgericht en gestart met wedstrijdzwemmen en 5 jaar later startte GoSwim met waterpolo. Zowel bij waterpolo als bij wedstrijdzwemmen word je begeleid door professionele trainers die door de KNZB zijn opgeleid.

Het doel van de vereniging is het beoefenen en bevorderen van de zwemsport in een sportieve, sociale omgeving. GoSwim biedt mogelijkheden aan beginnende, gevorderde en talentvolle (top)-sporters. Naast trainingen en wedstrijden worden er ook verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Een keer proberen? Ga dan naar “Uitproberen” op deze site.

  • Facebook
  • Twitter