jan 172014
 

Op maandag 3 februari zal voor de 3e keer het Sportgala Houten georganiseerd worden. Op deze avond komt heel sportend Houten bij elkaar in gala kleding om met elkaar ervaringen uit te wisselen over de verschillende sporten die zij beoefenen. Nog leuker is dat er die avond allemaal awards worden uitgereikt in verschillende categorieën, namelijk: sportman, sportvrouw, sportploeg, sportvereniging en sporttalent van 2013.

GoSwim is genomineerd voor sportvereniging van het jaar! Dat is natuurlijk heel erg leuk, maar het is nog leuker als we de award ook winnen! Wil je nog op GoSwim stemmen, dan kan dat via deze link: http://www.sportgalahouten.nl/nieuws/stem-hier-op-de-genomineerden

Gespot: Mooie woorden van bestuurslid Paul van Doorne:

” We zijn genomineerd voor Sportvereniging Houten 2013! Stemmen kan via onderstaande link en wordt zeer gewaardeerd. Zou een mooie kroon zijn op de 11 jaar dat we met zwemmen en de 6 jaar dat we met waterpolo bezig zijn. Van de grond af aan een vereniging opbouwen naar 250 leden is ook topsport!”

Dus stemmen en delen! http://www.sportgalahouten.nl/nieuws/stem-hier-op-de-genomineerden

Wij zijn trots want GoSwim is genomineerd voor Sportvereniging Houten 2013 !!!!

Er kan op ons gestemd worden dus ben je trots op onze sportieve, sociale, professionele, ambitieuze vereniging met teamgevoel? Deel dan dit bericht en laat iedereen die je kent op ons stemmen!! Go..Go..Go..GoSwim!

Sorry, the comment form is closed at this time.

  • Facebook
  • Twitter