jun 282015
 

starblok_weteringZaterdag 27 juni werd voor de derde keer het GoSwim Zwemkampioenschap gehouden, de (voor velen) laatste wedstrijd van het seizoen, met als afsluiter een barbecue bij het clubhuis van Victum. Het was een hartstikke gezellige wedstrijd en ook de familie estafette was een groot succes. Met op de valreep nog twee extra inschrijvingen, zo kon ook Elbert toch nog mee doen.

Voor de senioren, jeugd en junioren werden de 50m’s gezwommen, voor de minioren stonden er drie 25m’s op het programma (rugslag, schoolslag en vrije slag). Na de inspanningen van de wedstrijd, werden de kampioenen en overige medaillewinnaars gehuldigd in het restaurant van de Wetering. Inmiddels waren Martin e.a. al druk om alles voor de barbecue gereed te maken en na afloop van de prijsuitreiking konden we bij Victum aangekomen al meteen lekker gaan eten. De uitslag wordt overigens nog in digitale vorm op de site gepubliceerd.

bbq

Achter de barbecue namen verschillende chefs plaats, naast Martin hebben (in ieder geval) ook Huub, Sanne, Hendrik en Victor de warmte en rook getrotseerd. Met een keur aan vlees, salades en sauzen was het een heerlijke barbecue. De bar werd bemand door Jolanda, waar de drankjes rijkelijk vloeiden.
Helaas hebben we ook afscheid genomen van een aantal zeer actief betrokken vrijwilligers die GoSwim na jaren van trouwe dienst gaan verlaten. Willy, Annemarie, Mayke, Mark en Bert werden nog even kort in het zonnetje gezet. Nogmaals bedankt voor jullie tomeloze toewijding de afgelopen jaren. Jullie gaan gemist worden! Ook Martin en Victor moesten ook nog even op het podium verschijnen en werden bedankt voor het organiseren van de wedstrijd en de barbecue!

Tegen 22:30 was alles weer netjes opgeruimd en konden we terugkijken op een geslaagde middag en avond. Tot volgend seizoen!

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

  • Facebook
  • Twitter