jun 172013
 

Ook dit jaar zal in verschillende zwembaden van Optisport een recordpoging watertrappelen gedaan worden. Dit jaar zal de recordpoging plaatsvinden op zaterdag 22 juni. Op deze zaterdag doen ruim 40 zwembaden van Optisport mee aan de recordpoging om het wereldrecord watertrappelen te verbeteren! Bij de recordpoging gaat het om het aantal mensen dat tegelijkertijd 10 minuten aan het watertrappelen is in verschillende Optisport zwembaden. Vorig jaar waren er wel 1231 deelnemers tegelijk aan het watertrappelen! Dit jaar hoopt Optisport dat record natuurlijk te verbreken!

Leden van GoSwim die minimaal een zwemdiploma A hebben zijn van harte uitgenodigd om mee te helpen het record te verbreken. Jij kunt dus meedoen aan een echte wereldrecordpoging!

Tussen 10 en 11 uur is de toegang tot het zwembad gratis voor deelnemers en publiek. Na de uitleg van de spelregels zal om 11.15u. het officiële startschot klinken voor de recordpoging van 10 minuten watertrappelen. Zodra het totaal aantal deelnemers in alle Optisport zwembaden is opgeteld wordt bekend gemaakt  of het record echt is gehaald. Na afloop van de recordpoging mogen deelnemers en toeschouwers recreatief blijven zwemmen.

Je hoeft je niet van tevoren in te schrijven voor deze recordpoging, gewoon naar het zwembad toe komen is genoeg! Als je mee wil doen kun je je zaterdag vanaf 10 uur aanmelden bij de receptie van het zwembad.

 

Nog even alles op een rijtje:

Wat:                                Recordpoging watertrappelen

Wanneer:                       Zaterdag 22 juni, vanaf 10 uur

Waar:                             Zwembad de Wetering, Hefbrug, Houten

Wie:                                 Alle leden van GoSwim met minimaal zwemdiploma A

 

Wij hopen zoveel mogelijk van jullie te zien tijdens de recordpoging aankomende zaterdag!

Sorry, the comment form is closed at this time.

  • Facebook
  • Twitter