jun 252015
 

Volgende week is al weer de laatste trainingsweek van het seizoen. De laatste avondtraining voor de zwemploeg vindt plaats op 2 juli. De laatste ochtendtraining is op zaterdag 4 juli.

Voor de Clubkampioenschappen zwemmen van zaterdag a.s. kun je je nog opgeven. Heb je je nog niet opgegeven? Wacht niet te lang. Er moeten toch echt een keer programma’s gedrukt gaan worden!

Na de zomervakantie staat iedereen natuurlijk weer te popelen om te beginnen. Zoals het er nu naar uitziet zal de eerste training van het nieuwe seizoen op maandag 31 augustus vallen. Mocht daar nog verandering in komen dan wordt dat aangekondigd op de site en ook via een mailing.

Iedereen een fijne vakantie gewenst en tot na de vakantie. Had je nog niet doorgegeven op welke dagen je volgend seizoen van plan bent te trainen en of je wedstrijden wilt gaan zwemmen, laat dat dan ook nog gauw weten. Voor de wedstrijd van zaterdag, trainingsuren en wedstrijddeelname voor volgend seizoen stuur je een mail naar onderstaand adres:

Sorry, the comment form is closed at this time.

  • Facebook
  • Twitter