sep 272021
 

Om het seizoen op een bijzonder manier te starten, hadden de leden van de zwemcommissie een leuk en sportief uitje georganiseerd, namelijk een bezoek aan het Klimbos Gooi-Eemland in de bossen bij Lage-Vuursche.

Op 5 september was het dan zover, vol enthousiasme en zonnig weer, vertrokken de deelnemers vanaf het zwembad richting het Klimbos, een deel van de aanwezigen gingen al fietsend richting Lage-Vuursche en de stemming zat er al goed in.

Voordat ze met zijn allen gingen klimmen, werd er eerst nog even een tussenstop gemaakt, om te kunnen picknicken bij het recreatieterrein ‘de Kuil van Drakensteyn’, waar ze heerlijk in het zonnetje konden genieten van hun meegebrachte lunch.

Na de picknick was het dan toch echt zover om te gaan klimmen en klauteren in het Klimbos.

De deelnemers werden in groepen verdeeld en werden door de aanwezige instructeur in hun harnas geholpen en met de nodige instructie vooraf, was het dan eindelijk zover om te klimmen.

De sfeer was goed, het weer was zomers en de deelnemers genoten van de activiteit…

Voor de niet klimmers, waren er in het bos ook plekken om te kunnen genieten van alle klimmers en was er de mogelijkheid voor de klimmers om even op adem te komen en wat eten en drinken te nuttigen, om vervolgens weer een nieuwe route te gaan ontdekken in het mooie bos.

Na afloop van het klimmen, werd er nog gezellig met z’n allen een frietje en snack genuttigd.

De organisatie werd namens het bestuur van GoSwim nog even bedankt voor dit fantastische uitje.

Moe maar voldaan kunnen we terugkijken op een super leuke start van het seizoen.

Sorry, the comment form is closed at this time.

  • Facebook
  • LinkedIn